Košarka

Pacersi lako protiv oslabljenih Knicksa, Nuggetsi poravnali u seriji

Petar Jenjić • ponedjeljak, 13.05.2024.
Pacersi lako protiv oslabljenih Knicksa, Nuggetsi poravnali u seriji
Foto: EPA

Indiana Pacersi slavili su ponovno na domaćem parketu i poravnali rezultat u seriji protiv New York Knicksa. Isto tako, Denver Nuggetsi upisali su drugu uzastopnu gostujuću pobjedu kod Minnesota Timberwolvesa...

Indiana Pacers - New York Knicks 121:89 (2-2)

Nakon tri vrlo izjednačene utakmice, četvrta u seriji Indiana Pacersa i New York Knicksa bila je sušta suprotnost, ali s obzirom na brojne izostanke kod gostiju, možda i pomalo očekivano.

Igraj na NBA doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pacersi su nakon dva poraza u Madison Square Gardenu uzvratili s dvije pobjede u svom Gainbridge Fieldhouseu, a sinoć su slavili s visokih 121:89. To im je treća najveća pobjeda u doigravanju uopće.

Tijekom susreta Indiana je imala i čak 43 poena prednosti, ali na kraju je slavili sa "samo" 32 razlike. Sve joj je polazilo za rukom, za razliku od Knicksa.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Tyrese Haliburton s 20 koševa, šest skokova i pet asistencija, T.J. McConnell dodao je 15 poena i deset asistencija, dok su po 14 koševa ubacili Pascal Siakam i Obi Toppin.

Alec Burks s 20 poena i pet skokova predvodio je Knickse, Jalen Brunson dodao je 18 koševa i pet asistencija. Igrali su bez četiri ozlijeđena igrača.

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets 107:115 (2-2)

Dvije sjajne utakmice odigrala je Minnesota u gostima kod Denvera i upisala dvije pobjede, ali zato su aktualni prvaci uzvratili na isti način. Sinoć su slavili sa 107:115 i poravnali na 2-2 u seriji.

Wolvesi su pokazali sjajnu obranu i veliku dubinu u prve dvije utakmice, ali na isti su način uzvratili Nuggetsi u dvije gostujuće pa se serija sada ponovno seli u Denver gdje će domaćin tražiti preokret u seriji.

Nikola Jokić ubacio je 35 poena te dodao sedam skokova i sedam asistencija, Aaron Gordon dodao je 27 koševa, sedam skokova i šest asistencija, a imao je samo jedan promašaj u cijeloj utakmici.

Odličnu utakmicu za Minnesotu odigrao je Anthony Edwards s 44 poena, pet skokova i pet asistencija, ali nije bilo dovoljno. Mike Conley dodao je 15 koševa i devet asistencija.

FOTO: EPA/DUSTIN BRADFORD

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!