Košarka

Indiana Pacersi izborili majstoricu u Madison Square Gardenu

Petar Jenjić • subota, 18.05.2024.
Indiana Pacersi izborili majstoricu u Madison Square Gardenu
Foto: EPA

Košarkaši Indiana Pacersa slavili su protiv New York Knicksa u šestoj utakmici polufinala Istočne konferencije i tako izborili majstoricu koja će se igrati u Madison Square Gardenu...

Prema određenim očekivanjima, Indiana Pacersi izborili su sedmu utakmicu polufinala Istočne konferencije. Sinoć su na domaćem parketu igrali protiv New York Knicksa i svladali ih rezultatom 116:103.

Igraj na NBA doigravanje na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon glatkog poraza u prošloj utakmici od 30 razlike, Pacersi su u ovaj dvoboj ušli puno spremnije. Prvenstveno se to vidjelo na skokovima gdje su bili bolji od protivnika (44-37) za razliku od prošle utakmice kada su poprilično zaostajali u tom segmenu.

Tako ponovno nismo vidjeli break u ovoj seriji, a Pacersi su došli na 6-0 omjer na domaćem terenu u ovosezonskom doigravanju. Hoće li Pacersi uspjeti slaviti u sljedećem dvoboju i preokrenuti na 4-3, preostaje nam saznati.

Knicksi su opet igrali u skraćenoj rotaciji, sa samo sedam igrača s većom minutažom, ali ovoga puta jednostavno nisu uspjeli izdržati kao i u prošlom dvoboju.

Prvo ime Indiana Pacersa bio je Pascal Siakam s 25 koševa, sedam skokova i pet asistencija, dok je Myles Turner pridodao 17 poena i osam skokova.

Jalen Brunson s 31 poenom i pet asistencija predvodio je Knickse, Miles McBride dodao je 20 koševa.

NBA doigravanje:
Indiana Pacers - New York Knicks 116:103 (3-3)

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!