Nogomet

Više od 3.000 ljudi na treningu Hrvatske

HINA • petak, 23.05.2008.

Više od 3.000 gledatelja i ljubitelja nogometa iz cijele Istre pratilo je večeras na igralištu "Valbruna" u Rovinju trening hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, nakon što su treninzi u Rovinju bili zatvoreni za javnost, stručni stožer reprezentacije odlučio je večeras "otvoriti vrata" stadiona što se pokazalo punim pogotkom...

"Rovinj ne pamti toliko gledatelja na ovom stadionu", bio je komentar boljih poznavatelja nogometnih prilika u Rovinju, očito oduševljeni viđenim na terenu.

Po završetku treninga gradonačelnik Rovinja Giovanni Sponza upriličio je u Gradskoj vijećnici prijem za izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvođeno predsjednikom Vlatkom Markovićem. Tom prigodom rovinjski gradonačelnik zahvalio se čelnicima saveza što su dali mogućnost ovom gradu da bude domaćin priprema hrvatskim nogometnim reprezentativcima pred skorašnje Europsko prvenstvo.

"Rovinj je grad sporta, no od danas je očito da je nogomet pravi magnet odnosno pravi brend i na ovom području", poručio je gradonačelnik Sponza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!