Ostali sportovi

Ultimate fight: Dodane još četiri borbe na PRIDE 31

Igor Jurišić • ponedjeljak, 06.02.2006.

Polako se kompletira fightcard PRIDE 31 turnira što se krajem ovog mjeseca održava u Saitami. Danas su na popis dodane još četiri borbe...

Nažalost, nijedna od njih nije pretjerano spektakularna. Većinom su to borbe u kojima vrhunski borci idu na inferiornijeg protivnika, pa ovako na papiru ne nude pretjeranu neizvjesnost. Najbolji primjer takve borbe je meč Quinton "Rampage" Jackson vs. Yoon Donk Sik, meč u kojem Sik ima samo teoretske šanse za pobjedu.

Od ostalih borbi, tu je meč vrlo dobrog borca u poluteškoj kategoriji Kazuhira Nakamure, kojeg su PRIDE-ovi matchmakeri suprostavili puno težem i fizički snažnijem Joshu Barnettu, bivšem UFC prvaku i borcu koji je namučio našeg Mirka Filipovića, tako da ni njegove šanse nisu prevelike. Meč Pedro Rizzo vs. Roman Zentsov bi mogao ponuditi dozu neizvjesnosti, prvenstveno zbog toga što ne znamo u kakvom će se izdanju pojaviti Brazilac. Ako bude u onoj formi, kao kada je nokautirao Barnetta, onda će to biti teška noć za Zentsova, no ako ponovi predstavu iz borbe sa Haritonovom, onda drastično skaču šanse ruskom borcu. Posljednji dodani meč je onaj između Crocopovog trenera Fabrizia Werduma i Jon Olava Einema.

Trenutni fightcard PRIDE-a 31 izgleda ovako:

Josh Barnett vs. Kazuhiro Nakamura
Quinton "Rampage" Jackson vs. Yoon Donk Sik
Pedro Rizzo vs. Roman Zentsov
Fabricio Werdum vs. Jon Olav Einemo
Mauricio Shogun vs. Mark Coleman
Mark Hunt vs. Nishijima Yousuke
Tsuyoshi Koshaka vs. Mario Sperry
Sergej Kharitonov vs. Alistair Overeem

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!