Nogomet

Pletikosin status nejasan

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.06.2009.
Pletikosin status nejasan
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Stipe Pletikosa promjenom trenera u Spartaku preselio je na klupu. Iako je u eri Michaela Laudrupa bio jedna od najčvršćih karika Moskovljana, dolaskom Valerija Karpina izgubio je status prvog vratara...

Pomalo iznenadno i neočekivano sa smjenom trenera u Spartaku došlo je i do smjene na vratima prve momčadi. Dok je Michael Laudrup vjerovao Stipi Pletikosi, njegov nasljednik Valerij Karpin napravio je smjenu na vratima. Pletikosa je izgubio startnu jedinicu, a preuzeo ju je mladi Soslan Džanaev.

Šo će se s našim reprezentativcem događati u budućnosti, nije posve jasno. Karpin je dao veliki intervju za Sport-Ekspress u kojem je govorio o planovima za budućnost, a što se tiče Pletikose bio je pomalo zatvoren.

Za Pletikosu interes navodno pokazuje HSV, no Karpin kaže kako u klub nije stigla još nikakva ponuda. "Ne mogu govoriti o interesu HSV-a jer još ništa nismo službeno dobili. Kada dođe nešto konkretno, razgovarat ćemo, još je prerano", kaže Karpin.

Karpin isto tako razmatra povratak s posudbe vratara Dmitrija Homiča koji je trenutno u Spartak Nalčiku, ali potvrđuje kako je njegov povratak ili ostanak u Nalčiku ovisan od raspleta situacije s Pletikosom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!