Nogomet

"Mogli smo pobijediti"

Antonija Pavlić • četvrtak, 17.09.2009.
"Mogli smo pobijediti"
Foto: UEFA

Barcelonini napadači Lionel Messi i Zlatan Ibrahimović pomalo su razočarani samo bodom koji je Blaugrana osvojila na gostovanju kod Intera u Milanu...

Jedan od ponajboljih svjetskih nogometaša i napadač Barcelone Lionel Messi smatra kako je njegova momčad mogla ubilježiti pobjedu u prvom kolu skupina Lige prvaka protiv Intera na San Siru.

"Ostaje nam osjećaj da smo mogli pobijediti", rekao je poslije susreta Asu. "Bila je to važna, teška utakmica na stadionu koji je kao i uvijek bio krcat. Ipak, ni remi nije loš ishod."

Vezane vijesti

Imao je argentinski napadač nekoliko odličnih prilika za pogodak, no uvijek je nedostajao taj završni udarac. Istaknuo je u nastavku kako će mu trebati neko vrijeme za privikavanje na novog napadačkog kolegu Zlatana Ibrahimovića.

Bila je ovo prva utakmica u kojoj je, gotovo pet punih godina njegov napadački partner Samuel Eto' stajao s "krive" strane terena.

"Bilo je čudno igrati protiv Eto'oa. Ibrahimović je potpuno drugačiji tip igrača, ali naviknut ćemo se jedan na drugoga.

Svjestan "gubitka" bodova svoje momčadi je i spomenuti napadač. "Barca je bila bolja, ali niti bod nije loš ulov. Inter se pojačao i djeluje dosta kompaktnije negoli prošle sezone."

Interovi navijači nisu ekscesno reagirali na Ibrahimovićevo pojavljivanje na njihovom stadionu u krivome dresu, premda su kuloarima kružile priče o izgredima. Čuo se tek pokoji huk prilikom Ibrinom dodira s loptom.

"Mislio sam da će biti puno gore, no čuo sam samo par uvreda, ništa ozbiljnije. Bio sam koncentriran samo na utakmicu i zadovoljan sam kako je sve proteklo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!