Košarka

"Ja ću biti krivac ako ne uspijemo"

Mihaela Bradovski • utorak, 22.09.2009.
"Ja ću biti krivac ako ne uspijemo"

Jedino pojačanje Lakersa za narednu NBA sezonu je Ron Artest. Sjajni obrambeni igrač poručio je navijačima kako ga mogu slobodno kriviti ukoliko Lakersi ne obrane naslov prvaka...

Veliki teret odgovornosti stavio si je na leđa Ron Artest. Artest je navijačima Lakersa poručio kako ga mogu smatrati odgovornim ukoliko LA ne obrani naslov NBA prvaka. "Osvojili su naslov prošle sezone, momčad je ostala na okupu i svi očekuju ponavljanje. Ja sam tu na novo lice i ako se ne osvoji naslov, naravno da mogu u mene uperiti prst, okriviti me ili što već žele", rekao je Artest.

Krilni igrač doputovao je u San Diego gdje promovira predsezonsku utakmicu Lakersa i Denver Nuggetsa te je sudjelovao na opširnoj konferenciji za novinare. Čini se kako prije dolaska u San Diego nije baš bio najbolje informiran. "Ima li ovdje baseball momčad, možda bih mogao zaigrati za njih", rekao je ne znajući kako je San Diego poznat po San Diego Padresima, a što je najbolje - nosio je njihovu kapu.

O svom odnosu s Kobeom Bryantom, Artest je govorio u superlativima. Međutim, ostaju u sjećanju događanja iz doigravanja prošle sezone kada je Artest dva puta isključen, a jednom od ta dva puta zbog sukoba upravo s Bryantom.

"To je bio prijateljski sukob, mi smo veliki prijatelji. Vraća nas to u mladost, znate kada igrate protiv prijatelja i jako želite pobjedu, zakačite se na terenu, a poslije odete na sladoled. Kobe je sjajan čovjek i sjajan igrač, bio je takav i u početku, a sada je još bolji jer je postao još čvršći", rekao je Artest.

Artest je u Lakerse došao kao slobodan igrač i zamijenit će Trevora Arizu koji je preselio u Rocketse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!