Nogomet

"Preostaje nam slaviti u Milanu"

Borna Rupnik • četvrtak, 22.10.2009.
"Preostaje nam slaviti u Milanu"
Foto: EPA

Milan je jučer slavio usred Madrida, a Kaka je tako izgubio svoj premijerni susret protiv neke svoje bivše momčadi. Uzroke poraza vidi u gubitku kontrole nad tijekom utakmice...

Iako je Kaka bio predviđen za zvijezdu večeri na Santiago Bernabeu, svjetla pozornice na sebe je usmjerio njegov mladi sunarodnjak Alexandre Pato. S dva je pogotka, uz fenomenalan udarac Pirla potopio slavni Real.

"U trenucima kada je Pato postigao svoj drugi pogodak pružali smo vrlo lošu igru. Nismo znali kako uspostaviti kontrolu, a naposljetku je presudilo nekoliko detalja", prokomentirao je Kaka poraz od svojih donedavnih suigrača.

Smatra da Real morao biti ubojitiji: "Imali smo prilika za postići više pogodaka. Marcelo je pucao snažno, meni je Dida obranio udarac, no tada je Pirlo iznenadio sve prisutne. Bio je to njegov tipičan udarac, a lopta s kojom se igra Liga prvaka leluja i Casillas je nije dobro procijenio".

"Milan je tada dobio na samopouzdanju", nastavio je Kaka, "a uvijek su opasni jer su to redom izvrsni igrači. Trebali smo imati nadzor nad utakmicom; trebali smo ostati mirni jer smo igrali protiv snažne momčadi. Međutim, usredotočili smo se na napade i ostavili praznine. Doduše, oni su učinili isto te smo i mi mogli zabiti".

Taj poraz neće utjecati na daljnje ambicije španjolskog kluba, smatra Kaka: "Nama preostaje poboljšati igru i slaviti u Milanu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!