Nogomet

Capellu "nije loše", Novakovič sretan

Borna Rupnik • petak, 04.12.2009.
Capellu "nije loše", Novakovič sretan
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Engleska će nakon Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo svoju snagu okušati i protiv Slovenije. Fabio Capello respektira sve protivnike, no nije nezadovoljan, dok se slovenski napadač Milivoje Novakovič već usredotočio na prvu utakmicu...

"Nije loše", prokomentirao je engleski izbornik Fabio Capello ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo koje će se idućeg ljeta održati u Južnoafričkoj Republici. Engleska je kao nositelj skupine C za protivnike dobila SAD, Alžir i Sloveniju.

"Protiv Amerikanaca i Slovenaca nedavno smo igrali kod kuće. Pružili smo dobre partije i pobijedili, ali jasno je da će u lipnju u Africi biti drukčije. A i Alžir je dobra momčad, pobijedili su Egipćane", nastavio je talijanski stručnjak.

Za kraj je ostavio još malo diplomatskih fraza te jedan jasan cilj: "Svaki će nam protivnik biti težak jer na svjetskoj smotri nema lakih utakmica. A hoćemo li osvojiti naslov prvaka svijeta? Moramo ga osvojiti!".

Slovenci velik dio nada polažu u raspored natjecanja. Prvu utakmicu igraju protiv Alžira, a zatim ih čeka ogled s Amerikancima. "Sretan sam ždrijebom, dobili smo dobru grupu. Najvažnije će biti pobijediti Alžir, taj će susret odrediti našu sudbinu", kaže napadač Milivoje Novakovič.

"Alžir i SAD možemo svladati, a dobro je što ćemo prije okršaja s Engleskom - koja je favorit - već znati na čemu smo", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!