Nogomet

Pellegrini: "Ja sam najodgovorniji"

Marin Pintur • srijeda, 10.03.2010.
Pellegrini: "Ja sam najodgovorniji"
Foto: EPA

Naravno, situacija u taborima Reala i Lyona nakon njihovog međusobnog dvoboja je bila dijametralno suprotna. Francuzi slave veliki trijumf, dok se Realovci šokirani i razočarani...

Strateg Reala, Manuel Pellegrini je preuzeo svu odgovornost za neuspjeh svoje ekipe: "Ja sam prvenstveno odgovoran, ali moramo zaboraviti ovaj poraz i okrenuti se Primeri", prema naprijed gleda Čileanac. "Nismo mogli bolje otvoriti utakmicu, međutim, kasnije nismo dvije odlične prilike pretvorili u pogodak što nas je koštalo", rekao je Pellegrini.

Asistent za prvi pogodak Reala, Guti, se kratko osvrnuo na činjenicu da je ovo šesto uzastopno ispadanje Madriđana iz Lige prvaka već u osmini finala. "Nažalost, stalno nam se događa ista stvar i svake godine je sve bolnije", izjavio je Guti koji je i ponovio riječi svoga trenera: "Domaće nam je prvenstvo sve što nam je ostalo i moramo se potpuno koncentrirati i pokušati osvojiti naslov prvaka", završio je Guti.

Vezane vijesti

Trener gostiju, Claude Puel, je bio presretan nakon susreta na Bernabeuu: "Pokazali smo i dokazali da rezultat iz prve utakmice nije bio nimalo slučajan. Ovo je povijesni dan za našu momčad i uvjeren sam da ova skupina igrača može daleko dogurati", optimističan je Puel. ”Promijenili smo način igre u drugom poluvremenu iskoristivši činjenicu da su se igrači Reala puno fizički istrošili u prvom dijelu”, objasnio je trener Lyona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.03.2010. u 15:39
    FORCA BARCAAAAAA
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2010. u 14:42
    to faky najaci si
    Obrisan korisnik
  • faky11.03.2010. u 14:25
    http://www.24sata.hr/sport/bolan-kraj-tako-ti-je-moj-ronaldo-kad-igra-bosanac/163111/
    faky
  • Obrisan korisnik11.03.2010. u 14:20
    . Naravno da nema najbolju ekipu na svijetu, ima neke vrhunske pojednince ali nema najbolju momcad. Rekao sam vise puta, Real Madrid nije, ponavljam nije kompaktna cjelina, to sta neki od vas puno igraju PRO (za neke PES) i misle da je u stvarnosti sve kao i na playstationu je samo pokazatelj da vi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2010. u 11:18
    LION
    Obrisan korisnik