Nogomet

Adriano: "Inter može do Lige prvaka"

Nikola Vlahović • subota, 24.04.2010.
Adriano: "Inter može do Lige prvaka"
Foto: EPA

Napadač Flamenga, Adriano, nada se da njegov zadnji klub za koji je igrao prije povratka u Brazil može osvojiti Ligu prvaka.

Premda se rastao s Interom na ne baš najbolji način, Adriano, još uvijek prati svoj bivši klub i vjeruje da baš Inter može osvojiti Ligu prvaka ove sezone. Brazilac je u dresu Intera odigrao 177 utakmica i postigao 74 gola, a Inter je napustio s velikom dozom gorčine.

Ipak, Adriano redovito prati Inter i ističe da bi za klub osvajanje Lige prvaka bio veliki uspjeh. "Želim da moja bivša momčad osvoji Ligu prvaka. To bi bilo odlično za Inter i za predsjednika Morattija", rekao je napadač Flamenga.

Osvrnuo se Brazilac i na trenera Intera Josea Mourinha. "Momčad Intera je vrlo napredovala u odnosu na prošlu godinu. Međutim, treba priznati da je Mourinho veliki čovjek i trener koji ne odustaje lako", dodao je Adriano.

Puno nemira u svlačionicu Intera unio je mladi napadač Mario Balotelli, a Adriano mu je posvetio jednu rečenicu: "Balotelli igra u klubu koji je prvak i nadam se da uživa u sretnoj budućnosti".

Brazilac nije odbacio mogućnost povratka u Serie A. "Možda se jednog dana ponovno vratim u talijansku ligu, tko zna", zaključio je 28-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.04.2010. u 19:01
    Naravno da može  Inače Adriano, kad je čist u glavi je jedan od najboljih napadača na svijetu i ako se sredi sigurno će mu vrata za povratak u Inter biti otvorena.
    Obrisan korisnik