Nogomet

Robben: "Olić je sjajan, pun energije"

Borna Rupnik • srijeda, 28.04.2010.
Robben: "Olić je sjajan, pun energije"
Foto: EPA

Ivica Olić svojim je hat-trickom u Lyonu odveo Bayern u finale Lige prvaka, zaslužio mjesto na naslovnicama, ali i komplimente svog suigrača Arjena Robbena...

Pogodak Arjena Robbena na Allianz Areni osigurao je Bayernu važnu prednost prije polufinalnog uzvrata u Lyonu, a na Gerlandu je zasjao Ivica Olić i zabio - tri.

"Pobjeda je zapravo došla lako, a tako smo se osjećali i na terenu. Bili smo znatno bolja momčad i odigrali izvrsnu utakmicu. Nismo samo stajali i čekali da nas Lyon napadne. Ponosan sam na ovu ekipu i sretan plasmanom u finale. Ovo je velika sezona".

"On je sjajan, jednostavno nevjerojatan", prokomentirao je hrvatskog reprezentativca Nizozemac Robben, koji je i sam bio blizu postizanja novog pogotka francuskom predstavniku.

Naravno, i Robben je istaknuo Olićevo zalaganje na terenu: "On na svakoj utakmici daje više od 100%. Uvijek nastavlja trčati, toliko je pun energije".

"Odličan je igrač i vrlo je važan kotačić naše momčadi", dodao je nizozemski veznjak, čija momčad sada opušteno može pratiti ogled Barcelone i Intera kako bi saznala svog protivnika u velikom madridskom finalu.

Robben zna s kim bi se radije susreo: "Želim igrati protiv Intera, definitivno. To bi bilo bolje za nas kao momčad jer bismo protiv Barcelone mogli upasti u poteškoće. Osim toga, želim igrati protiv Mourinha i Wesleya Sneijdera".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!