Nogomet

Obama, Biden i Clinton vole nogomet

Ivana Strahija • četvrtak, 27.05.2010.
Obama, Biden i Clinton vole nogomet

Iako velik dio Amerikanaca najveći nogometni događaj na svijetu zove "prvenstvom u onom drugom nogometu", američki predsjednik, potpredsjednik i bivši predsjednik potrudili su se susresti s nogometnom reprezentacijom SAD-a i poželjeti im sve najbolje.

Američka nogometna reprezentacija sastala se danas u Bijeloj kući s potpredsjednikom SAD-a Joeom Bidenom, koji je momčadi par tjedana pred odlazak u Južnoafričku Republiku poželio dići moral.

Tako je pokazao da američku nogometnu reprezentaciju shvaća ozbiljno, a to su već ranije ovog mjeseca pokazali i šef slobodnog svijeta Barack Obama te bivši američki predsjednik Bill Clinton, koji su također pripremili primanje za nogometaše.

"Izuzetno smo ponosni na vas i budite uvjereni da će vas netko u Ovalnom uredu Bijele kuće pratiti putem televizora tijekom vaše misije u Južnoafričkoj republici i držati palčeve", rekao je tom prilikom predsjednik Obama. Naravno, predsjednik je kratkom govoru dodao i pošalicu: "Ako ništa drugo, sigurno ste najbolje odjevena reprezentacija."

Joe Biden bi tebao momčad pratiti u Južnoafričku Republiku, a tamo će se svakako pridružiti Bill Clinton, koji je inače predsjednik Odbora za američku kandidaturu za domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2018. ili 2022.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2010. u 17:20
    Vrlo lijepa gesta gospodina Obame,sportski uspjesi naravno donose i ugled i narodu i drzavi.Nazalost neki Hrvatski politicari to ne kuze jer oni su prepuni sami sebe i misle da sunce svako jutro izlazi samo zbog njih.
    Obrisan korisnik