Nogomet

Cole: "Stop pretjeranoj samouvjerenosti"

Antonija Pavlić • utorak, 01.06.2010.
Cole: "Stop pretjeranoj samouvjerenosti"
Foto: Davor Sajko

Chelseajev 29-godišnji branič Ashley Cole smatra da reprezentacija Engleske može osvojiti drugu titulu svjetskih prvaka u Južnoafričkoj Republici, ali pritom ne smije biti pretjerano samouvjerena kako na koncu ne bi doživjela bolno otrježnjenje.

Chelseajev je branič Ashley Cole uvjeren kako je reprezentacija Engleske na SP-u u Južnoafričkoj Republici sposobna doći do drugog naslova, no pritom ne smiju biti pretjerano samouvjereni kako im se isto ne bi obilo o glavu.

"Mislim da možemo pobijediti i po to ćemo putovati u Južnoafričku Republiku", rekao je za The Mirror. "Neću reći da ćemo postati prvacima, ali ću kazati da smo dovoljno dobri da trijumfiramo."

"Imamo odlične igrače poput Gerrarda, Lamparda, Ferdinanda i Rooneyja; ako taj dan svi odigramo dobro i budemo imali malo sreće, nikad se ne zna", misli.

U skupini su C smješteni sa SAD-om, Slovenijom i Alžirom, a Cole kao i većina smatra da ih je ždrijeb - pomazio. "Željeli smo izbjeći nekoliko ekipa i u tome uspjeli. Bit će važno da ne budemo previše samouvjereni; ako ćemo igrati na razini, ne vjerujem da ćemo imati problema."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!