Nogomet

Enyeama: "Nismo zabrinuti zbog zaostatka"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.06.2010.
Enyeama: "Nismo zabrinuti zbog zaostatka"

Unatoč porazu od Argentine u kampu nigerijske reprezentacije i dalje stanuje dobra atmosfera. Jedan od glavnih favorita Prvenstva uspio ih je svladati zahvaljujući tek jednom postignutom pogotku, dok i argentinski vratar s druge strane nije bio nezaposlen...

Vratar Nigerije Vincent Enyeama odnio je nagradu za najboljeg igrača utakmice, a igra čitavog sastava čini ga optimističnim uoči nastavka natjecanja.

"Mi zaista nismo zabrinuti što ovako rano bodovno zaostajemo za drugima. Istina, bilo smo šokirani rano primljenim pogotkom, ali znali smo da je pred nama još dosta vremena, fokusirali smo se na sebe i mogu reći da smo uistinu bili dobri. Nakon tog pogotka željeli smo ne primiti još koji, ali i pokazati da i mi znamo napadati."

Napadač Yakubu Aiyegbeni dijeli mišljenje svog vratara, igra koju su prezentirali u prvom susretu mogla im je donijeti i više. "Šteta što na kraju nismo osvojili bod, no nismo nesretni zbog poraza. Držati momčad poput Argentine samo na jednom pogotku velika je stvar. Puno je toga još pred nama, ali imamo šanse napredovati."

"Smatram da smo pokazali da imamo potencijala iako moram priznati kako smo imali i sreće. Sve u svemu sretan sam igrom protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Atmosfera u stožeru je dobra unatoč porazu", rekao je nakon susreta Peter Odemwingie.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis13.06.2010. u 15:53
    ajmo, idemo po bodove, momci!
    cameosis