Nogomet

Jong: "Želim pogodak protiv Portugala"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 17.06.2010.
Jong: "Želim pogodak protiv Portugala"

Napadač Sjeverne Koreje Tae-Se Jong nada se kako će u susretu protiv Portugala, koji je na rasporedu u ponedjeljak, započeti svoj golgeterski niz na Prvenstvu...

Nakon nimalo razočaravajuće prezentacije protiv daleko snažnijeg Brazila u listu strijelaca upisao se Yun-Nam Ji, a istom se uspjehu protiv Portugala nada Jong. Osim pogotku Jong se nada i prolasku među 16 najboljih momčadi.

"Dat ću sve od sebe kako bi u idućoj utakmici potvrdio svoje napadačko umijeće i započeo s nizom pogodaka. Portugal je baš kao i Brazil momčad puna vrhunskih igrača, bit će teško, no poduzet ćemo sve kako i njima ne bi bilo lako s nama."

Iako se u prvom kolu nije upisao u strijelce, Jong je započeo akciju koja je završila sjevernokorejskim slavljem, a azijski se predstavnik njime pokazao u pozitivnom svjetlu, daleko boljem od onoga što je nogometna javnost očekivala.

Osim s Portugalom, Sjeverna će Koreja snage morati odmjeriti i s Obalom Bjelokosti, a kako se sve tri reprezentacije nadaju prolasku skupinu smrti tek očekuju velika uzbuđenja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis18.06.2010. u 20:17
    ma koji "daleko snažniji" brazil??? da je sudac bio na razini kao kod utakmice srbija - njemačka, letio bi jedan od tih brazilskih govnara već u prvom poluvremenu s igrališta zbog stalnog fauliranja, pa bi ih sredili korejci. sreća je da portugal nema kvalitetu, pa će ih slistiti korejci.
    cameosis
  • chepo17.06.2010. u 23:07
    Našeg izbornika
    chepo
  • chepo17.06.2010. u 23:06
    Predsjednika Sjeverne Koreje za izbornika!
    chepo
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 20:13
    ajmo korejanci oduzmite im bar bod
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 19:07
    azijski rooney!
    Obrisan korisnik