Nogomet

Messi: "Rooney zbog vatre među prvima"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 21.06.2010.
Messi: "Rooney zbog vatre među prvima"
Foto: EPA

Premda je Wayne Rooney ovih dana u središtu pažnje zbog kritika na račun engleskih navijača, Lionel Messi ističe da ga njegovo htijenje čini jednim od najboljih na svijetu...

Lionel Messi i Wayne Rooney zaokupljeni su obvezama na Svjetskom prvenstvu, svatko u svojoj reprezentaciji, no argentinski je čarobnjak izdvojio malo vremena i engleskom tisku pohvalio njihovog napadača.

"Samo je nekoliko igrača na svijetu koji ovoga trenutka mogu ostati zapisani u povijesnim knjigama. To su Cristiano Ronaldo, Xavi, Rooney i možda još jedan ili dvojica, ali nijedan od njih ne igra željom kakvom igra Rooney", rekao je Lionel Messi.

"Svi znamo da su vrhunski igrači blagoslovljeni visokim primanjima, nije to tajna, ali Rooney bi igrao i za 100 eura tjedno. U njegovim se očima vidi vatra, a ta ga vatra čini jednim od najboljih nogometaša na svijetu", dodao je.

Osvrnuo se Argentinac i na mogućnost prelaska Waynea Rooneya u Barcelonu. Ne bi imao ništa protiv, dapače, ali zna da je to teško izvedivo: "Bio bi san igrati s njime, no treba dočekati trenutak da ga Manchester United poželi prodati".

"Da se mene pita, osobno bih otišao predsjedniku kluba i zatražio da kupi Rooneya", zaključio je Messi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 20:00
    Armanda Grobnik.....neseri ak vec moram tak.....vec vidim da si neki mrzitelj messija....al messi nije onakav kakav je c.ronaldo....a c.ronaldo ti je umisljen,glup,bahat i da nepricam dalje....messi je jos i prije izjavio da bi najrade htio zaigrati s ronneyem...i sad je to ponovio...za razliku od... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 12:45
    hm, mislim da je zaboravio tu staviti htijenje Ivice Olića...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 11:44
    mesi je veliki igrač i veliki čovjek. ne bi me čudilo da pomaže kolegi ovim tipom podrške.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.06.2010. u 10:24
    izmišljen intervju
    Obrisan korisnik