Nogomet

Nani: "Cristiano Ronaldo je zahtijevao posljednji jedanaesterac"

Borna Rupnik • subota, 07.07.2012.
Nani: "Cristiano Ronaldo je zahtijevao posljednji jedanaesterac"
Foto: EPA

Rasprave o portugalskom izvođenju jedanaesteraca u polufinalu europske smotre protiv Španjolske ne prestaju ni po završetku turnira. Ponovno se oglasio reprezentativac Nani...

Portugalska je reprezentacija svoj nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini završila u polufinalu, nakon što su s bijele točke precizniji bili stari i novi prvaci, Španjolci. Tragičari su postali Joao Moutinho i Bruno Alves, a prva zvijezda, Cristiano Ronaldo, nije ni došao na red.

"Ne mislim da je bilo kontroverzi ili pogrešaka", izjavio je nogometaš Manchester Uniteda, Nani, koji je odmah poslije utakmice bio rekao kako je Ronaldo želio "pokupiti svu slavu" udarcem u petoj seriji.

"Cristiano Ronaldo je zahtijevao posljednji jedanaesterac. Ja sam izborniku rekao da ću prihvatiti bilo kakav redoslijed. Meni se nije činilo da tu postoji problem, jedanaesterci su ionako pitanje sreće i nismo zaslužili izgubiti na takav način", objasnio je Nani indijskom Timesu.

Ipak, Nani je uvjeren da Portugalci imaju pravo ponosno hodati nakon svog nastupa među najboljim reprezentacijama Starog kontinenta.

"Očito je da smo razočarani jer smo bili tako blizu finala, ali možemo biti zadovoljni učinjenim. Uistinu smo dali sve od sebe i pokazali kvalitetu. Španjolci su veliki šampioni, no mislim da smo ih zaslužili pobijediti. Portugalski narod može biti ponosan, kući smo se vratili uzdignutih glava", zaključio je Nani.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.07.2012. u 21:07
    ne kuzim kakve Drogba pak sad ima veze s ovim?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.07.2012. u 09:50
    svi bi bili junaci,nema se ronaldu sto zamijeriti, ali jedan je drogba
    Obrisan korisnik
  • Vugi708.07.2012. u 02:43
    A lik je ljubomoran, ništa drugo... U Manchesteru je igrao u njegovoj sjeni, kad je on prešao u Real, onda je broj jedan postao Rooney, a Nani opet izvisio... Sad u Portugalu opet ne može biti prva zvijezda i polako puca po šavovima. Pa sjeti se samo onog gola iz zaleđa kad je... [više na forumu]
    Vugi7
  • Obrisan korisnik07.07.2012. u 21:02
    ajme ovog nania dopi*dio je vise s ovim...pa sta ako je htio pucati zadnji, ne vidim u cemu je problem
    Obrisan korisnik