Nogomet

ZUNZO9 najbolji, "miami heat" i "stim stimova" odmah pri vrhu

Sportnet • nedjelja, 08.07.2012.
ZUNZO9 najbolji, "miami heat" i "stim stimova" odmah pri vrhu

Europsko nogometno prvenstvo privedeno je kraju, Španjolska je novi/stari prvak, a bet-at-home.com Euro Fantasy dobio je svog vladara. To je ekipa "ZUNZO9", koja je suvereno stigla do titule, ali i vrijedne nagrade, LCD televizora, našeg sponzora kladionice bet-at-home.com. Ekipe "miami heat", ali i "stim stimova", koje su u oštroj borbi ipak ostale na drugoj, odnosno trećoj poziciji, također su napravile fantastičan rezultat, ali, pobjedniku moraju ipak stisnuti ruku...

Izbornike ekipe "ZUNZO9" zaslužuje sve čestitke za pobjedu u bet-at-home.com Euro Fantasyju. Marljivo je prikupljao bodove iz kola u kola, kombinirao sa sastavom, a pošto je dobar dio vremena i proveo na prvoj poziciji ukupnog poretka na kraju je i više nego opravdano osvojio titulu najboljeg izbornika, što mu je na kraju donijelo i vrijednu nagradu, LCD televizor našeg sponzora, kladionice bet-at-home.com.

Slika 2 od 2.

"ZUNZO9" u šest je odigranih kola skupio ukupno 309 bodova, ostavivši tako iz sebe, u žestokoj borbi, ekipe "miami heat", koja u ovoj igri nije uspjela doći do prstena te je zauzela drugu poziciju, ali i ekipu "stim stimova", pod izborničkom palicom autora ovih redaka, koja nije igrala za nagrade, nego samo za prestiž, čast i slavu među kolegama.

U posljednjem, finalnom kolu bet-at-home.com Euro Fantasyja, titulu najbolje ekipe odnio je "Bijeli Winston", koji je osvojio 66 bodova, ali i vrijednu nagradu za pobjednika kola, koja će ga sigurno osvježiti u ove vruće ljetne dane.

Lijevi bek kralj bet-at-home.com Euro Fantasyja

Svjedočili smo raznim izborima nakon završenog Eura, s više ili manje objektivnim odabirom najboljeg igrača natjecanja. Naravno, teško da će se ikada složiti oko takvog odabira, jer svatko ima nekog svog osobnog favorita. Dojam na terenu ponekad može biti presudan, ali ponekad može u potpunosti prevariti.

U bet-at-home.com Euro Fantasyju mjerili smo konkretan učinak igrača na travnjaku, bodovali ih te smo na kraju natjecanja dobili ovih 15 igrača (početnih 11 te četiri rezerve), koji su u pravom smislu riječi obilježili proteklo Europsko prvenstvo.

Lijepo smo vam na početku natjecanja rekli da će lijevi bek biti najbolji rekli da će vam lijevi bek donijeti titulu, kako će se upravo na toj poziciji netko posebno istaknuti. Niste nas poslušali? Šteta, jer bili smo u pravu.

Slika 1 od 1.

Najkorisniji igrač proteklog bet-at-home.com Euro Fantasyja bio je, naravno Španjolac, fenomenalni Jordi Alba, koji je pomalo iz sjene zauzeo svoje mjesto u početnoj jedanaestorici aktualnih svjetskih i europskih prvaka te se do kraja turnira potvrdio kao jedno od najugodnijih igračkih iznenađenja. Njegov doprinos španjolskom osvajanju novog naslova bio je apsolutno mjerljiv i konkretan. Za 45 tisuća eura, koliko je bila procijenjena njegova vrijednost prije početka, Jordi Alba se istaknuo konstantnim nastupima, proveo je na travnjaku maksimalnih 570 minuta, zaradio samo jednu javnu opomenu, upisao jedan pogodak i jednu asistenciju te je u pet od šest dvoboja pomogao svojoj ekipi da ostane netaknute mreže. Nevjerojatan učinak i apsolutno zasluženo osvojenih ukupno 35 bodova. Iza njega su ostali Iker Casillas i David Silva, što dovoljno govori o Albinom doprinosu.

Od najboljih 11 igrača bet-at-home.com Euro Fantasyja čak devet ih je iz redova prvaka, Španjolske, apsolutno opravdano i zasluženo, dok su preostala dva mjesta popunili jedan Talijan te jedan Portugalac.

Pobjednički sastav bet-at-home.com Euro Fantasyja izgleda ovako:

Iker Casillas (33) - Alvaro Arbeloa (25), Sergio Ramos (25), Gerard Pique (26), Jordi Alba (35) - David Silva (32), Cesc Fabregas (26), Andrea Pirlo (25), Xabi Alonso (23) - Fernando Torres (21), Cristiano Ronaldo (21), dok bi mjesta na klupi za rezervne igrače zauzeli vratar Portugala Rui Patricio (19), branič iste reprezentacije Pepe (21), veznjak Njemačke Mesut Özil (23) te napadač Italije Mario Balotelli (20).

Čestitamo svim sudionicima bet-at-home.com Euro Fantasyja na velikoj borbi, uloženom trudu, ali i odličnom nogometnom znanju.

Vjerujemo kako ste uživali u bet-at-home.com Euro Fantasyju, kako su vam utakmice na travnjaku uz ovu zabavu bile još zanimljivije, uzbudljivije te kako s nestrpljenjem očekujete neko novo izdanje Sportnetovog Managera.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.07.2012. u 18:56
    Haha! Stvarno... 11 linkova u ovom članku
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.07.2012. u 14:35
    dobro znamo više link!!!
    Obrisan korisnik