Rukomet

Jose Javier Hombrados se među Atleticove vratnice vraća već u nedjelju protiv Berlina

Zvonka Keliš • petak, 15.03.2013.
Jose Javier Hombrados se među Atleticove vratnice vraća već u nedjelju protiv Berlina

Kapetan Atletico de Madrida, Jose Javier Hombrados, nakon pet mjeseci izbivanja s terena vraća se među vratnice španjolskog i europskog viceprvaka. Odličan španjolski vratar uspješno se oporavio od ozljede lijevoga koljena te će priliku da pomogne svojoj momčadi imati već u nedjelju kada u Vistalegre stiže neugodni Füchse Berlin.

Sjajne su vijesti stigle u redove Atletico de Madrida ovoga petka. Naime, njihov kapetan, Jose Javier Hombrados, uspješno se oporavio od ozljede zadobivene u listopadu u dvoboju natjecanja za prvaka Europe te će se na rukometne terene vratiti već ove nedjelje kada u Vistalegre stiže nimalo ugodan Füchse Berlin.

Nakon pet mjeseci rehabilitacije od ozljede križnih ligamenata kapetan europskog i španjolskog viceprvaka dobio je zeleno svjetlo od liječničke ekipe te će dres Atletica moći obući već u nedjelju kada u madridsku velebnu dvoranu stižu berlinske Lisice u sklopu prvoga ogleda osmine finala Lige prvaka.

Slika 1 od 1.

Tako će Hombrados ponovno zaigrati u natjecanju za prvaka Europe gdje se i ozlijedio 14. listopada u susretu s mađarskim Veszpremom u sklopu natjecanja po skupinama Lige za prvaka. U 20. minuti prvoga dijela utakmice nakon odlične je obrane novi kandidat za predsjednika Španjolskog rukometnog saveza neugodno pao te je pritom ozlijedio ligamente lijevoga koljena. Dva dana potom Hombrados je operiran nakon čega su uslijedili mjeseci oporavka koji je ovoga petka okončan.

Sam vratar Atletico de Madrida ovaj je dan čekao s velikim nestrpljenjem: "Za mene će ovaj povratak biti itekako poseban budući da nikada nisam toliko dugo izostao s rukometnih terena. U ovoj ću utakmici više biti u funkciji psihološke podrške i snage budući da u sportskom pogledu trebam još vremena za potpuni povratak u formu u kojoj se nalazi moja momčad."

"Uistinu se nadam da će navijači doći ove nedjelje podržati momčad te da ću ih i ja moći osjetiti budući da su me gurali naprijed u mom oporavku, a isto su činili i moji suigrači. Stoga se nadam da će se ove nedjelje svi navijači sjediniti te da ćemo zajedno pobijediti Füchse Berlin", zaključio je španjolski vratar.

Nakon ozljede vratara Adnana Šabanovića koji je u Madrid stigao upravo kao zamjena za ozlijeđenog Hombradosa, povratak prave španjolske vratarske legende odlična je vijest za momke Talanta Dujšebajeva koji će preko Füchse Berlina tražiti svoje mjesto u četvrtini finala najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Foto: Facebook - Atletico de Madrid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • irilov16.03.2013. u 14:09
    legenda...
    irilov
  • Obrisan korisnik15.03.2013. u 21:02
    ne bi zaspao večeras, dobro je...oporavio se :)
    Obrisan korisnik