Ostali sportovi

Tomislav Marković i Filip Ude plasirali se u finala na Svjetskom kupu u Ljubljani

Mihaela Bradovski • petak, 03.04.2015.
Tomislav Marković i Filip Ude plasirali se u finala na Svjetskom kupu u Ljubljani

Hrvatski gimnastičari Tomislav Marković i Filip Ude ostvarili su odlične rezultate na natjecanju za Svjetski kup u Ljubljani. Obojica su izborili nastupe u finalu po spravama...

Hrvatski gimnastički reprezentativci nastupaju u Ljubljani u Svjetskom kupu gdje su danas odlične rezultate u kvalifikacijama ostvarili Tomislav Marković i Filip Ude koji su se plasirali u finale.

Marković je nastupio u kvalifikacijama na tlu gdje je ostvario najbolji rezultat i kao prvoplasirani u kvalifikacijama prošao u finale. Marković je zaradio ocjenu 15.150 te završio kao prvoplasirani ispred Slovenca Roka Klavore i Finca Karla Oskara Kirmesa.

Filip Ude nije uspio ući u finale na tlu, u kvalifikacijama je završio kao 15.

Ono što nije napravio na tlu, Ude je napravio na svojoj najjačoj spravi, konju s hvataljkama. Tamo je s ocjenom 15.000 završio na drugom mjestu, odmah iza Ukrajinca Olega Verniajeva. Robert Seligman je prva zamjena za nastup u finalu nakon što je završio kao deveti u kvalifikacijama.

Finala su na rasporedu u subotu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2015. u 09:52
    svaka čast našim gimnastičarima - rade i vježbaju u (medijskoj) tišini, a onda bljesnu na natjecanjima i prvenstviima, pa se svi čude...samo nastavite tak, a s vremenom će valjda i ulaganja porast, ili bi barem trebala za sve bazične discipline: gimnastika, atletika i plivanje. živi bili, pa... [više na forumu]
    Obrisan korisnik