Ostali sportovi

Calcit Kamnik prejak za Mladost KL, domaćin uhvatio set

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 28.10.2019.
Calcit Kamnik prejak za Mladost KL, domaćin uhvatio set

Mladost Ribola Kaštela sinoć je na svom terenu u vrhunskoj utakmici drugog kola europske lige poražena od slovenskog Calcit Kamnika u dobro popunjenoj gradskoj dvorani...

Kaštelani su cijeli susret igrali vrlo borbeno protiv mnogo jačeg protivnika i na kraju je individualna kvaliteta odlučila pobjednika. Prvi set je ponudio jako kvalitetnu odbojku, puno lijepih obrana i kontranapada, otišao je u produžetke, ali je iskustvo i klasa Poljaka Hebde odlučilo set.

U drugom setu su Kamničani pokazali klasu, ali Kaštelanima to nije ugasilo nadu, nego su nastavili jako i predvođeni Matokovićem osvojili konačno set.

U četvrtom su furiozno poveli 8:5 i činilo se da je na pragu veliki povratak, ali servisima Planinca Kamnik radi seriju 5:0 i zaslužuje tri boda u odličnoj utakmici.

Mladost Ribola Kaštela odigrala je tri kola protiv nominalno najjačih protivnika i sada slijede dvoboji gdje bi dosadašnja kvalitetna igra mogla dati veću berbu bodova.

"Očekivano Kamnik je pobijedio, iako sam priželjkivao upravo ovakvu utakmicu kakva je bila prva tri seta. Bili smo u igri do posljednje lopte, ali pokazalo se da individualna kvaliteta i rutina protivnika puno znači u ovakvim utakmicama. Presudio je njihov odličan servis, jer u svim drugim segmentima bili smo izjednačen protivnik. Iza nas je težak raspored i nadam se da ćemo kapitalizirati dobre igre u narednim utakmicama", ističe trener Rančić.

MEVZA:
Mladost KL - Calcit Kamnik 1:3 (25:27, 19:25, 25:21, 15:25)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

OdbojkaOstali sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!