Tenis

Garin ekspresno do četvrtfinala, zaustavljen drugi nositelj

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.07.2021.
Garin ekspresno do četvrtfinala, zaustavljen drugi nositelj

Odigrana su četiri susreta drugog kola na turniru u Gstaadu. Prolaz nije uspio izboriti Roberto Bautista Agut koji je neočekivano poražen...

Četvrti nositelj turnira u Gstaadu Cristian Garin, očekivano je lako slavio protiv Australca Marca Polmansa. Za pobjedu je trebao svega 54 minute, protivniku je prepustio samo tri gema i svega pet poena na reternu.

Neočekivani poraz upisao je drugi nositelj Roberto Bautista Agut kojeg je rutinski svladao Francuz Arthur Rinderknech. Bautista Agut je dosta griješio, nije bio glavom u meču i Francuz je odličnom igrom stvorio dosta problema renomiranom Španjolcu.

Laslo Đere trebao je i elegantnije do pobjede protiv Zizoua Bergsa, igrača koji je van Top 200 na ATP ljestvici. Bergs mu je uzeo drugi set u kojem je Đere u završnici ušao u krizu na servisu, ali u trećem setu ponovno je bio pravi.

Jako zanimljiv meč odigrali su Hugo Gaston i Federico Delbonis. Gaston je dobio prvi set sa 6:0 da bi drugi izgubio u tie-breaku, međutim u tie-breaku trećeg ipak je uspio završiti posao i proći u četvrtfinale.

ATP Gstaad, drugo kolo:
Cristian Garin (Čile, 4) - Marc Polmans (Australija) 6:3, 6:0
Arthur Rinderknech (Francuska) - Roberto Bautista Agut (Španjolska, 2) 6:2, 6:4
Laslo Đere (Srbija, 7) - Zizou Bergs (Belgija) 6:2, 4:6, 6:2
Hugo Gaston (Francuska) - Federico Delbonis (Argentina, 5) 6:0, 6:7(2), 7:6(3)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!