Nogomet

Hajduk bez dvojca stigao u Portugal: 'Idemo s pozitivnim razmišljanjima, ne smijemo se skrivati'

Matej Kačan • utorak, 09.08.2022.
Hajduk bez dvojca stigao u Portugal: 'Idemo s pozitivnim razmišljanjima, ne smijemo se skrivati'
Foto: FaH

Veznjak Hajduka Lukas Grgić uoči puta za Portugal prokomentirao je dvomeč protiv Vitorije te je optimistično najavio uzvrat...

Nogometaši Hajduka sinoć su oko 1 sat po lokalnom vremenu stigli u Portugal, čak dva dana uoči susreta s Vitorijom. Na put opet nisu krenuli Nikola Kalinić i Marco Fossati, a izjavu pred polazak dao je Lukas Grgić.

"Idemo s pozitivnim razmišljanjima u Portugal. Mislim da smo odradili dobar posao u prvoj utakmici, ali jasno nam je da je to samo prvi dio. U Portugalu se ne smijemo sakrivati. Respektiramo ih, nezgodni su i bit će to drugačija utakmica od ove u Splitu. Ali, kao što sam rekao, ne smijemo se sakrivati i moramo ići po pobjedu."

Mnogi su se pribojavali Vitorije, ali nakon prve utakmice Hajduk važi za velikog favorita. No, nema opuštanja.

"Mislim da moramo biti pravi. Ako budemo igrali kao i na Poljudu, nećemo imati problema. Svakako moramo biti u potpunosti fokusirani", rekao je za Dalmatinski portal.

Bijeli su možda iznenadili i sami sebe s prvim susretom.

"Teško je reći. U našim analizama uočili smo njihovu kvalitetu, gdje nam mogu napraviti najviše problema. Mislim da smo mi bili na pravoj razini. Prvo poluvrijeme je bilo malo opreznije, ali u drugom poluvremenu smo ih stisnuli u šesnaesterac i zasluženo pobijedili."

Portugalci su jednako vatreni navijači kao na Poljudu, govori se.

"Atmosfera na Poljudu se ne može ni s čim usporediti. Vidio sam strah u njihovim očima, oni nikada nisu doživjeli takvu atmosferu. Govore da to čeka i nas, ali vidjet ćemo", rekao je.

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!