Rukomet

Barcelona pregazila prvog pratitelja, Cindrić među najistaknutijima

Mihaela Bradovski • petak, 03.02.2023.
Barcelona pregazila prvog pratitelja, Cindrić među najistaknutijima
Foto: EPA

Barcelona je nastavila ogromnu dominaciju u španjolskom prvenstvu. Nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, u nastavku sezone visoko je slavila kod Granollersa...

Vrlo raspoložena Barcelona i jednako tako neraspoloženi Granollers. Očekivao se ravnopravniji dvoboj, a na kraju je bio jednosmjerna ulica.

Barcelona je upisala vrlo uvjerljivu 37:22 pobjedu na gostovanju kod čvrsto drugoplasirane momčadi prvenstva što samo potvrđuje neravnopravnost između Barcelone i ostatka lige.

Susret je odlučen u prvom poluvremenu. Granollers se još koliko-toliko držao u utakmici na polovici prvog dijela, Barcelona je vodila 10:8, a onda je krenula 6:0 serija koju je poveo Luka Cindrić i tu je priči bio kraj.

U nastavku susreta raspucani gosti nisu imali milosti i nastavili su puniti mrežu domaćih vratara te su u konačnici vrlo uvjerljivo slavili.

Goste su predvodili Emil Nielsen s čak 19 obrana, Melvyn Richardson sa šest golova te s po pet Blaž Janc, Hampus Wanne i Luka Cindrić.

Kod Granollersa po pet golova postigli su Jan Gurri Aregay i Adria Martinez. Posebno neraspoložen bio je bivši reprezentativac i nekadašnji član Barcelone Antonio Garcia Robledo koji je upisao samo jedan pogodak iz deset pokušaja.

Španjolsko prvenstvo, 16. kolo:
Granollers - Barcelona 22:37

FOTO: EPA/Johan Nilsson

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!