Košarka

Bogdanović najbolji u porazu Detroita, Zubac na korak od double-doublea

Petar Jenjić • četvrtak, 09.02.2023.
Bogdanović najbolji u porazu Detroita, Zubac na korak od double-doublea
Foto: EPA

Detroit Pistonsi poraženi su na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa, kao i Los Angeles Clippersi na domaćem terenu od Dallas Mavericksa za koje je debitirao Kyrie Irving...

Iako su igrali bez Mitchella i Garlanda, Cleveland Cavaliersi uspjelu su slomiti Detroit Pistonse koje su svladali rezultatom 113:85.

Sve je bilo poravnato do zadnje četvrtine kada Cavaliersi u prvih sedam minuta iste rade veliku seriju od 26:4 i tako rješavaju pitanje pobjede.

Jarrett Allen s 20 poena i 15 skokova te Evan Mobley s 20 koševa i osam skokova bili su najbolji kod Clevelanda.

Nitko u redovima Pistonsa nije ubacio više od Bojana Bogdanović koji je susret završio s 15 poena (4/13 iz igre, trica 1/5, slobodna bacanja 6/7), tri skoka i tri asistencije za 31 i pol minutu u igri.

Krenula je nova era za Dallas Maverickse i Kyrieja Irvinga koji je noćas debitirao u pobjedu na gostovanju kod Los Angeles Clippersa. Mavericksi su slavili sa 110:104 i tako protiv ovog protivnika upisali treću pobjedu u posljednje četiri međusobne utakmice.

Irving je predvodio Dallas do pobjede s 24 poena i pet asistencija, dok je Tim Hardaway Jr. dodao 19 poena, pet skokova i šest asistencija.

Reggie Jackson s 24 poena i sedam skokova predvodio je Clipperse. Ivica Zubac dodao je devet poena (3/3 za dva, slobodna bacanja 3/5), deset skokova i dvije blokade za nešto manje od 29 minuta u igri.

NBA:
Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 113:85
LA Clippers - Dallas Mavericks 104:110

FOTO: EPA/SHAWN THEW

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!