Rukomet

Ivić: 'Nisam imao nikakav pritisak, pun sam samopouzdanja jer imam dobru sezonu u Chamberyju'

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.05.2023.
Ivić: 'Nisam imao nikakav pritisak, pun sam samopouzdanja jer imam dobru sezonu u Chamberyju'

Pobjedom protiv Belgije 34:29 Hrvatska je završila s nastupom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. nastup u Rijeci nije bio posebno dojmljiv, ali pobjeda je tu...

Povratnik u reprezentaciju Filip Ivić dobro je odradio svoju rolu i pomogao Hrvatskoj da dođe do pobjede.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Prije svega čestitam Belgiji na odličnoj utakmici i borbenosti od prve do zadnje minute, nije bilo lako. Negdje sredinom drugog dijela smo se odvojili predvođeni Duvnjakom, Marašem i ostalima. Za mene je ovo povratak u reprezentaciju, mislim da sam korektno odradio drugo poluvrijeme, a na kraju krajeva najbitnije je da smo pobijedili. Sretan sam, vidim puno djece, dresova i to nekako vraća vjeru u rad."

Ivić je ušao bez posebnog pritiska u utakmicu, zadovoljan je iako smatra da je mogao još bolje.

"Nisam imao nikakav pritisak, znao sam da kada uđem da moram biti miran, razgovarao sam sa suigračima i slagali smo nekakvu taktiku. Pun sam samopouzdanja jer imam dobru sezonu u Chamberyju, ali mislim da mogu još bolje. Sigurno su bile još 2-3 lopte koje sam mogao obraniti. Bitno da smo pobijedili i da gradimo Hrvatsku onakvu kakva treba biti."

Ivić ne sumnja da će Hrvatska do Europskog prvenstva izgledati bolje.

"Mogu se tu još neke stvari popraviti. Igrali smo prošli vikend i imali smo samo dva-tri treninga, ali tako je i svim drugim reprezentacijama, ne treba tražiti opravdanje. Do Europskog prvenstva imamo vremena da se sredimo i vjerujemo da ćemo biti pravi."

FOTO: HRS / Jozo Cabraja / kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!