Vodeni sportovi

Jug zaključuje nastup u skupini gostovanjem u Bresciji: 'Misli su na Barceloneti'

Mihaela Bradovski • utorak, 23.05.2023.
Jug zaključuje nastup u skupini gostovanjem u Bresciji: 'Misli su na Barceloneti'
Foto: FaH

Vaterpolisti Juga danas igraju susret Lige prvaka protiv Brescije u gostima. Posljednji je to susret za Jug u grupnoj fazi Lige prvaka i nema posebnog značaja...

U prošlom kolu Lige prvaka Jug je osigurao nastup na završnom turniru gdje će igrati najvjerojatnije protiv Barcelonete u četvrtfinalu. Prije završnog turnira, očekuje ga i susret posljednjeg kola grupne faze.

Igraj na Brescia - Jug na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bit će to gostovanje kod Brescije, vrlo snažnog, elitnog protivnika, s kojim neće biti nimalo jednostavno igrati, posebno jer Jug na to gostovanje dolazi oslabljen neigranjem Filipa Kržića.

"Ne razmišljamo previše o Bresciji već smo okrenuti Final Eightu i Barceloneti s kojom bi trebali igrati u četvrtfinalu. Nakon finalne serije domaćeg prvenstva, moramo uhvatiti natjecateljski ritam i probati doći u pravom izdanju na završnicu. Kroz tu prizmu gledamo i ovaj dvoboj", rekao je Vjeko Kobešćak, a prenosi Dubrovački.

Jug je nastup u skupini završio na četvrtom mjestu dok je na vrhu trenutno Brescia i tamo će ostati ako osvoji bod protiv Dubrovčana. Susret u Bresciji počinje u 20:30 sati.

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!