Vodeni sportovi

Ozljeda Fatovića veći problem od poraza u Italiji: 'Imamo trojicu ozlijeđenih i to je ono što brine'

Branimir Korać • srijeda, 24.05.2023.
Ozljeda Fatovića veći problem od poraza u Italiji: 'Imamo trojicu ozlijeđenih i to je ono što brine'
Foto: FaH

Vaterpolisti Juga upisali su poraz u gostima kod Brescije koja je bila bolja s 14:10. S rezultatske strane taj dvoboj nije imao veliki značaj...

Jug je na gostovanje kod Brescije otputovao razmišljajući već o onome što ga očekuje na završnom turniru Lige prvaka. Tamo će igrati vjerojatno protiv Barcelonete, ali Vjeko Kobešćak i njegovi igrači ipak su željeli i ovaj dvoboj zaključiti sa što boljim rezultatom.

Igraj na vaterpolske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bez obzira na sve, bila nam je i ova utakmica važna i to u smislu podizanja samopouzdanja i što bolje pripreme za završni turnir u Beogradu", rekao je nakon susreta Kobešćak za službenu stranicu Saveza.

Veći problem od samog rezultata je zdravstveno stanje u momčadi. Nisu nastupili Filip Kržić i Franko Lazić dok je Loren Fatović zaradio ozljedu tijekom utakmice.

"Imali smo loš početak, ali valja spomenuti da smo došli bez dvojice ozlijeđenih igrača, da nam se kapetan Fatović rano ozlijedio, tako da sada imamo trojicu ozlijeđenih igrača i to je ono što me više brine. Neki su mladi igrači zato uskočili i odigrali sasvim solidno. Čestitam Bresciji, želim i njima puno sreće u Beogradu i kamo sreće da se opet tamo nađemo u finalu Lige prvaka."

FOTO: HINA/ Baldo MARUNČIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!