Tenis

Ćirić Bagarić: 'Ova pobjeda je baš ono što mi je trebalo, potvrda da idemo u dobrom smjeru'

Sportnet, Branimir Korać • nedjelja, 06.08.2023.
Ćirić Bagarić: 'Ova pobjeda je baš ono što mi je trebalo, potvrda da idemo u dobrom smjeru'

Lucija Ćirić Bagarić napravila je bveliki rezultat na ITF turniru u Kogeu gdje je odličnim nastupima došla do kraja te osvojila trofej pobjednice...

Sjajnu formu i odličnu igru na 25 tisuća dolara vrijednom ITF turniru u Kogeu, Lucija Ćirić Bagarić zaokružila je pobjedom u finalu. U finalnom ogledu Lucija je nadjačala Belgijku Hannu Vandewinkel rezultatom 2:0 u setovima (6:3, 7:5) i tako ostvarila najveći uspjeh karijere – prvu osvojenu dvadesetpeticu.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon odlične igre u Estoniji i odigranog pojedinačnog finala i finala parova, Lucija je dominantnu igru pokazala i na ovom turniru.

Ljetne pauze, kako kaže, neće biti, jer turnira sad ima mnogo, a dobra forma, uspješnost na terenu, novi bodovi i ulazak u top 300 tenisačica svijeta glavna su joj motivacija za daljnja putovanja. Naime već ovog utorka Lucija će zaigrati na ITF 25 turniru u Osijeku.

"Ovo je najveći uspjeh moje seniorske karijere i sretna sam što se trud i rad na pripremama za ovu ljetnu sezonu vidi i na terenu. Osjećam se odlično i uživam u igri, što se vidi i po rezultatima. Ova pobjeda je baš ono što mi je trebalo, kao potvrda da idemo u dobrom smjeru. Nastavljam istim, jakom tempom dalje i dat ću sve od sebe da se ovaj niz nastavi", nakon pobjede u finalu rekla je Lucija Ćirić Bagarić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!