Košarka

Vidović: 'Ulazak u polufinale Kupa je za naš klub veliki uspjeh'

Branimir Korać • subota, 17.02.2024.
Vidović: 'Ulazak u polufinale Kupa je za naš klub veliki uspjeh'
Foto: Ivana Ivanović/HINA

Dubrava je plasmanom u polufinale SuperSport Kupa Krešimir Ćosić napravila veliku stvar, ali više od toga nije išlo. Poražena je od Cibone 80:67...

Dubrava je pokušavala u polufinalnom srazu s Cibonom ostati što duže u utakmici, ali kvaliteta Cibosa na kraju je presudila. Mateo Vidović ističe kako je i ovo veliki uspjeh.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitke Ciboni na pobjedi i mojim momcima na borbi. Do sredine treće četvrtine smo pružili dobar otpor, fizički i taktički, a na kraju su prevladali njihova kvaliteta i iskustvo. Ulazak u polufinale Kupa je za naš klub veliki uspjeh i mislim da će svi biti zadovoljni."

Trener Dubrave Marijan Bagarić čestitao je Ciboni na prolazu, a svojim igračima nije imao što za zamjeriti.

"Čestitke Ciboni na plasmanu, želim im sreću. Tražio sam od momaka da damo svoj maksimum i oni su se trudili od prve do zadnje sekunde, s te strane sam zadovoljan, iako ne mogu biti zadovoljan s porazom. Držali smo ih gotovo do samog kraja s najboljim igračima, bez rotacije s mlađima. Pokazali smo karakter da se ne raspadnemo kad je Cibona napravila veću razliku, uspjeli smo se vratiti ispod deset do poluvremena. To nam je bio i svojevrsni cilj – što duže ostati u utakmici."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!