Nogomet

Određeno tko sudi četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Mario Borko • ponedjeljak, 26.02.2024.
Određeno tko sudi četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Zvonimir Kuhtić/HINA

Pred nama je tjedan u kojem ćemo saznati polufinaliste SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a prije toga saznali smo tko će biti djelitelji pravde u tim susretima...

SuperSport HNL je na vrhuncu uzbudljivost. Iz kola u kolo mijenjaju se projekcije o tome tko će biti prvak, a vodeće tri ekipe nalaze se u svega tri boda razmaka. Ljubitelji hrvatskog nogometa neće morati dugo čekati na nova uzbuđenja. Ovaj tjedan igraju se utakmice četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a poznato je tko će ih suditi.

Igraj na utakmice SuperSport HNK-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U utorak nas očekuju dvije reprize od proteklog vikenda. Lokomotiva na Kranjčevićevoj, drugi puta u četiri dana, u utorak od 15 sati dočekuje Osijek. U prvenstvu je završilo 1:1, a Osječani su se spasili kaznenim udarcem u zadnjoj minuti. Ovoga puta pravdu će dijeliti Patrik Kolarić koji je u prvenstvu pauzirao dva kola, a iz VAR sobe pomagat će Ivan Bebek.

Puno je repova bilo i nakon prvenstvene utakmice Varaždina i Hajduka koju je sudio Fran Jović, a samo tri dana kasnije ovi protivnici će zamijeniti domaćinstva. U Splitu će glavni arbitar biti Igor Pajač kojeg su osječki navijači prozivali nakon nedavne utakmice s Hajdukom. Njemu će iz VAR sobe pomagati Ivan Vučković.

U srijedu Rijeka ponovo dolazi u Zagreb. Ovog puta od 14 sati gostuju na Rudešu, a sudit će im Duje Strukan koji je svoj vikend proveo na “razmjeni sudaca“ na Cipru gdje je treći puta ove sezone izvadio crveni karton.

Posljednjeg četvrtfinalista saznat ćemo na Maksimiru u susretu između Dinama i Gorice. Glavni sudac u tom susretu bit će Zdenko Lovrić koji se u akciju vraća prvi puta nakon prosinca prošle godine. U VAR sobu preselit će Dario Bel koji je u nedjelju dijelio pravdu u derbiju Dinama i Rijeke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!