Nogomet

Sky Sports: Ivanušecov trener jak kandidat za novog stratega Liverpoola

Petar Jenjić • utorak, 23.04.2024.
Sky Sports: Ivanušecov trener jak kandidat za novog stratega Liverpoola
Foto: EPA

Sky Sports piše da je trener Feyenoorda Arne Slot jak kandidat za nasljednika Jürgena Kloppa u Liverpoolu. S nizozemskim klubom osvojio je jedno prvenstvo i nizozemski kup.

Prema pisanju Sky Sportsa, trener Feyenoorda Arne Slot glavni je kandidat Liverpoola za nasljednika Jürgena Kloppa. Nizozemski klub želi zadržati Slota i konačan zaključak još se ne može donijeti.

Igraj na Premiership na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

45-godišnji trener, koji u Feyenoordu vodi Luku Ivanušeca, jak je kandidat za dolazak na Anfield, prvenstveno zbog stila igre, iako Redsi razmatraju još nekoliko opcija za nasljednika dosadašnjeg stratega.

Slot je trenersku karijeru započeo u AZ Alkmaaru, da bi krajem 2020. stigao u Feyenoord. S klubom je osvojio naslov prvaka nakon šest godina posta, a proteklog tjedna osvojen je i nizozemski kup.

U Eredivisie vodeći PSV ima devet bodova prednosti ispred Feyenoorda četiri kola prije kraja. Odmah iza kluba iz Eindhovena ima najbolji napad i najbolju obranu ove sezone.

Za Slota su ranije interes iskazivali i drugi klubovi iz Premiershipa poput Tottenhama, Chelseaja i Leedsa. Ugovor s Feyenoordom potpisao je u svibnju prošle godine do 2026., ali je istaknuo želju za sljedećim korakom u karijeri.

U svakom slučaju, jasno je da će Klopp napustiti Liverpool na kraju sezone. Nijemac je u klub stigao još u listopadu 2015. godine i s momčadi osvojio: Ligu prvaka, Premiership, FA kup, Community Shield, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, Uefin Superkup i dva engleska Liga kupa, dok je još u igri ove sezone za prvenstvenu titulu.

Foto: EPA/MAURICE VAN STEEN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!