Rukomet

Sigurdsson: 'Kada je Norveška prebacila u brzinu više, nismo se mogli nositi s njenom brzinom i snagom'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 09.05.2024.
Sigurdsson: 'Kada je Norveška prebacila u brzinu više, nismo se mogli nositi s njenom brzinom i snagom'
Foto: Admir Buljubašić/HINA

Hrvatski rukometaši poraženi su od Norveške s 32:26, a Dagur Sigurdsson nije bio posebno nezadovoljan. Ovo su utakmice koje koristi za isprobavanje igrača i taktike...

Norvežani su u drugom poluvremenu pobjegli i stvorili razliku te su u konačnici zasluženo slavili s 32:26. Hrvatska je previše griješila.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Imali smo kolaps, mislim da smo krenuli sasvim dobro i imali utakmicu pod kontrolom. No kada je Norveška prebacila u brzinu više, nismo se mogli nositi s njihovom brzinom i snagom, radili smo previše pogrešaka i tehničkih i šuterskih te je Norveška dolazila do laganih golova iz kontranapada", kaže Dagur Sigurdsson.

Sigurdsson je iskoristio priliku i isprobao neke igrače.

"Ovo je prilika za vidjeti nove igrače u akciji, moramo im dati priliku kako bi vidjeli koliko velik kadar i mogućnosti imamo. Danas nismo imali dvojicu iskusnih srednjaka Cindrića i Karačića kako bismo ih mogli koristiti za vikend."

Ivan Martinović bio je najefikasniji u hrvatskim redovima s osam pogodaka.

"Bio je to takav dan, od početka nismo pokazali intenzitet kakav inače imamo, napravili smo previše tehničkih grešaka i nismo imali fokus u obrani i napadu."

Zvonimir Srna bio je dosta kritički raspoložen.

"Nismo radili ono što smo dogovorili i nismo pokazali igru kakvu smo pokazali na turniru za Olimpijske igre. Nisu oni bili puno bolji od nas, ali dali smo im deset puta loptu u ruke, a oni su zabili deset lakih golova."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!