Ostali sportovi

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza podnio ostavku

HINA, Petar Jenjić • subota, 18.05.2024.
Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza podnio ostavku
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Hrvatski boksački savez uskoro će dobiti novog predsjednika nakon što je aktualni, Bono Bošnjak, podnio ostavku. Na funkciji će ostati do održavanja Izvanredne izborne skupštine...

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak podnio je ostavku, objavio je službeno HBS:

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Zbog nezadovoljstva u rad tijela Hrvatskog boksačkog saveza i zbog trenutačnog krnjeg sastava pojedinih tijela Hrvatskog boksačkog saveza podnosim ostavku na mjesto predsjednika HBS-a koja stupa na snagu s danom održavanja sljedeće Izvanredne izborne skupštine Hrvatskog boksačkog saveza", poručio je Bošnjak.

"Izvanrednu izbornu skupštinu Hrvatskog boksačkog saveza sazvat ću u najkraćem mogućem roku i u vremenskim rokovima kako je to određeno Statutom Hrvatskog boksačkog saveza i u skladu s ostalim pravnim aktima Hrvatskog boksačkog saveza, te u skladu sa drugim zakonskim i podzakonskim propisima", dodaje se.

Bošnjak je najavio kako će do održavanja Izvanredne izborne skupštine nastaviti obnašati dužnost predsjednika HBS-a u skladu sa Statutom Hrvatskog boksačkog saveza. Vodio je HBS od studenog 2013. kada je izabran za predsjednika na Izbornoj sjednici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!