Rukomet

Šarić s Ribarrojom praktično osigurala polufinale

Ivan Ambroš • nedjelja, 18.03.2007.

U prvim susretima četvrtfinala Kupa pobjednica kupova Ribarroja naše Tihane Šarić je s velikom zalihom od devet golova praktično osigurala prolaz u polufinale. FTC je u gostima izborio neodlučen rezultat, dok će naša Podravka Vegeta za prolaz dalje u Rumunjskoj morati obraniti prednost od pet golova iz prvog susreta...

Naša Podravka Vegeta je u prvoj utakmici odradila dobar posao i u Koprivnici slavila protiv favorizirane Oltchim Valcee 32:27 (19:16). Ponovno je Podravku predvodila Svitlana Pasičnik s deset golova, dok je kod Rumunjki najraspoloženija bila Maier s devet golova.

Cementos La Union Ribarroja se rutinski obračunala s norveškim Gjerpenom za konačni rezultat prvog susreta 30:21 (13:9). Najbolji strijelac susreta bila je Rocio Guerola sa šest golova, dok je za španjolske prvakinje naša Tihana Šarićpostigla tri pogotka.

Danski GOG Gudme nije uspio poraziti FTC na vlastitom parketu. Prvi je susret završio izjednačeno 29:29 (16:15). Kod Dankinja najbolji strijelac je bila Trine Jensen sa sedam golova, dok je Mađarice predvodila Toth s deset golova.

Kup pobjednica kupova, četvrtfinale: Podravka Vegeta - Oltchim Valcea 32:27 (19:16)
Cementos La Union Ribarroja - Gjerpen Handball Skien 30:21 (13:9)
GOG Gudme - FTC Budapest 29:29 (16:15)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!