Rukomet

Domaćini razbili Argentinu

Marko Kljaić • nedjelja, 21.01.2007.

Njemačka rukometna reprezentacija bila je apsolutni favorit u ovom susretu. Argentina je pružila slab otpor i na kraju izgubila s velikom gol razlikom...

Prvi pogodak na utakmici pao je tek u trećoj minuti. Nakon 10 minuta igre Južno Amerikanci uspijevaju izjednačiti rezultat na 4:4, ali to je večeras bilo sve od njih. Domaćini u nastavku kontroliraju susret i polagano povećavaju vodstvo. U 22. minuti je +3, da bi prvi dio završio sa šest pogodaka prednosti za igrače trenera Heinera Branda.

Nadmoć njemačke reprezentacije nastavila se i u drugom dijelu. Crno-bijeli nemaju nikakvih problema i nastavljaju utakmicu u svom ritmu. U 39 minuti već je devet razlike, a samo minutu kasnije prvi put na utakmici imaju 10 golova prednosti. Svoju premoć su Nijemci potpuno potvrdili stvorivši do kraja utakmice prednost od 12 golova.

Kod poražene momčadi najbolji strijelac bio je Mariano Castro sa četiri pogotka. Pobjednike su predvodili Sebastian Preiss, Markus Baur i Christian Zeitz s pet pogodaka i Florian Kehrmann sa četiri pogotka.

Svjetsko prvenstvo, skupina C, drugo kolo: Njemačka - Argentina 32:20.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!