Rukomet

Rusija - Maroko: Rusi do očekivanih bodova

Vedran Stilin • nedjelja, 21.01.2007.

U drugom nastupu na Svjetskom prvenstvu Rusija je upisala očekivane bodova protiv Maroka nakon što je u jučerašnjem susretu jedva izvukla bod protiv Koreje…

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

Svjesni da su jučerašnjim remijem ugrozili nastup u drugom krugu, Rusi su danas morali nabiti razliku protiv prolaznika na ovom Svjetskom prvenstvu - Maroka. Tako su od samog početka krenuli agresivnije i u 11. minuti imali prednost 5:2. Nekada velika reprezentacija nije tu stala te do se do kraja prvog dijela odvaja na ugodnih 15:7.

Nastavak je ponudio presliku prvog dijela u kojemu Marokanci nisu mogli niti u jednom segmentu igre parirati Rusima. Jedini je Idrissi na vratima pokušavao koliko toliko spasiti svoju momčad veće neugodnosti te je do kraja susreta skupio 13 obrana.

Ipak, nije pronašao lijek za nevjerojatnog Kokšarova koji u 32 minute provedene na parketu postiže 11 golova iz 14 pokušaja. Upravo je spomenuti Kokšarov bio najbolji pojedinac susreta okončan visokom pobjedom Rusije 35:19. U sastavu Maroka najviše pogodaka zabio je El Morabet (5).

Svjetsko prvenstvo, Skupina F (drugo kolo):
Rusija - Maroko 35:19 (15:7)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!