Rukomet

Lackoviću dva gola prednosti

Petar Plevnik • petak, 23.03.2007.

U prvom polufinalnom susretu rukometne Lige prvaka, Flensburg je na domaćem terenu svladao Valladolid sa 32:30, što španjolskom sastavu ostavlja nadu da uzvratnom susretu može izboriti finale...

Nakon što su u Bundesligi sa dva uzastopna poraza bitno umanjili izglede u borbi za naslov, rukometaši Flensburga sve su karte bacili na susret sa Valladolidom, koji je svoju snagu dokazao u četvtrtfinalu, iz natjecanja izbacivši ove sezone sjajni Gummersbach.

6300 gledatelja u Campushalleu nije vidjelo pretjerano kvalitetan susret, u kojem su na kraju zasluženo slavili domaćini. Prvi dio protekao je u nešto boljoj igri Flensburga, koji je na odmor otišao sa dva pogotka prednosti, 17:15. I u nastavku susreta Flensburg je uglavnom imao prednost, koja je bila najveća početkom nastavka, 20:16 u 34. minuti, da bi do kraja sastav Juana Carlosa Pastora uspio doći do podnošljivog poraza 32:30, koji španjolskom sastavu daje realne izglede za plasman u finale.

U redovima domaćina naraspoloženiji vratar Beutler sa 19 obrana te Lijewski sa sedam pogodaka, dok se Blaženko Lacković tri puta upisao u strijelce. Kod gostiju 14 obrana vratara Sierre.

Liga prvaka, polufinale, prvi susret:
Flensburg - Valladolid 32:30 (17:15)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!