Zimski sportovi

Penguinsi nadoknadili tri gola zaostatka

Adam Bajić • srijeda, 07.03.2007.

Uzbudljivu utakmicu u glavnome kanadskom gradu odigrali su Senatorsi i Penguinsi. Gosti su gubili sa tri gola razlike nakon druge trećine, ali su se uspjeli vratiti i odvesti susret u neizvjesnost…

Punih 40 minuta dominacije Ottawa je okrunila lijepim vodstvom od 4:1. Strijelci su bili Fisher, Schubert, Kelly i Heatley, a za goste Armstrong. No, odlučni gosti prvo mijenjaju vratara Fleuryja Thibaultom, a zatim u samo tri minute zadnje trećine izjednačuju, golovima Staala, Robertsa i Malonea.

U produžetku su mreže mirovale pa je odluka pala nakon kaznenih udaraca. Thibault je obranio dva pokušaja igračima Senatorsa, a prevario ga je samo McAmmond. Dva boda vrijedne golove za «Pingvine» su zabili Christensen i Crosby. Ottawa je trenutno četvrta, a Pittsburgh peti na ljestvici Istočne konferencije.

NHL, rezultati: Toronto – Washington 3:0, Boston – Colorado 0:2, Ottawa - Pittsburgh 4:5 (SO), Chicago -Los Angeles 3:0, St. Louis – Calgary 2:4, Minnesota - San Jose 0:3, Philadelphia – New Jersey 5:4 (OT), Detroit - Nashville 4:3 (SO), Vancouver – Tampa Bay 5:1, Atlanta - Florida 4:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!