Košarka

Bryant i dalje želi razmjenu

Bojan Poturica • subota, 16.06.2007.

Nakon što dva tjedna nije dao niti jednu izjavu za medije, Kobe Bryant je čini se i dalje nezadovoljan u Lakersima te je svoje osjećaje osobno prenio i vlasniku "jezerčana" Jerryju Bussu na sastanku u Španjolskoj...

Dva tjedna nije bilo razloga pisati o nezadovoljnom Kobeu Bryantu. Po mnogima najbolji NBA igrač nekoliko je puta izrazio svoje nezadovoljstvo momčadi i menadžmentom Lakersa nakon ispadanja iz doigravanja od strane Phoenix Sunsa te je čak preko medija zatražio razmjenu u drugu momčad.

Lakersi su na čelu s vlasnikom Jerryjem Bussom odmah potom izjavili kako ne dolazi u obzir razmjena Kobea u drugi klub. Ipak, nakon što su se vlasnik Lakersa i Bryant jučer sastali u Španjolskoj, "jezerčani" bi mogli promijeniti mišljenje.

Iako nigdje nema službenih informacija, prema neslužbenim izvorima Kobe je Bussu ponovio sve ono što je iznio u medije te je na kraju zatražio zamjenu u bolji klub jer želi osvojiti naslov prvaka. 74-godišnji Buss će se u skoroj budućnosti ponovno sastati sa svojom zvijezdom koja je ove sezone najpopularnija osoba u ligi. Kobeov dres s brojem 24 je bio najprodavaniji ove sezone, te je izgledalo da je Kobe u potpunosti vratio popularnost koju je izgubio prije četiri godine nakon optužbe za silovanje.

Los Angeles ne može bez sapunice, a ne sumnjamo da će serija "Kobe & Lakers" dobiti nove zaplete.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!