Tenis

Karlović otkazao Prpiću SMS-om

Ivor Krapac • ponedjeljak, 10.09.2007.

Ivo Karlović propustit će još jedan važan susret hrvatske Davis Cup reprezentacije. Iako su mu vrata bila otvorena do posljednjeg trenutka, Karlović je javio da ga neće biti u dvoboju s Velikom Britanijom u kvalifikacijama za ostanak u Svjetskoj skupini...

Kako navodi online izdanje Jutarnjeg lista, Karlović je u Hrvatski teniski savez poslao E-Mail, a izborniku Goranu Prpiću uputio sms-poruku s identičnim sadržajem - "ne dolazim u London i neće me biti u reprezentaciji."

Za priču oko raspodjele financijskog "kolača" među reprezentativcima i Karlovićevo nezadovoljstvo tom raspodjelom već znamo, a drugi hrvatski reket očito nije htio prijeći preko toga čak ni u situaciji kad je jasno da bi bio važna karika u singlu.

"Prpa mi je jutros poslao sms i pitao da li idem, a ja sam mu odgovorio. Isto je tako bilo i s mailom poslanim Marini Mihelić", rekao je Karlo o poruci koju je poslao izborniku i izvršnoj direktorici HTS-a.

"Iskreno, ne znam ni zašto su me zvali. Znali su moje uvjete, a to je poštenija raspodjela unutar ekipe. Nisu prihvatili i tu je priča završena", nastavio je drugi hrvatski reket: "Ja ostajem pri svojim principima. Jedino mi nije jasno zašto već triput rade istu grešku."

Bez ozlijeđenog Marija Ančića, a sad i Karlovića, Goran Prpić će se 21. - 23. rujna na travi wimbledonskog terena broj jedan morati osloniti na Ivana Ljubičića i Marina Čilića. U sastavu bi trebali biti i Roko Karanušić i Lovro Zovko, potonji kao opcija za subotnji meč parova.

Britanski izbornik John Lloyd ima manje problema s izborom igrača od svog hrvatskog kolege. Lloyd je još ranije obznanio da će protiv Hrvatske računati na Andyja Murrayja, Tima Henmana, te dva Jamieja, Murrayja i Bakera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!