Tenis

Lloyd: "Možemo pobijediti svakoga na svijetu"

HINA • srijeda, 19.09.2007.

Osim hrvatskih tenisača pred novinare u Wimbledonu izašla je i britanska Davis Cup reprezentacija koju po posljednji put predvodi Tim Henman. Najbolji britanski tenisač nakon dvoboja za ostanak u Svjetskoj skupini prekida aktivnu karijeru...

"Svjestan sam da je ostalo još nekoliko dana do mojeg oproštaja. Svjestan sam važnosti meč i pružit ću svoj maksimum. Svi se odlično osjećamo na travi i vrlo smo optimistični.", kazao je Henman, te dodao: "Nema razlike u odnosu na moje ranije mečeve. Uvijek se trudim pružiti maksimum bez obzira na ime suparnika." Uz Henmana pojedinačne mečeve igrat će i Andy Murray.

"Žao mi je što sam zbog ozljede propustio Wimbledon i zbog toga sam posebno sretan što ću ove godine ipak igrati u All England Clubu. Teren broj 1, na kojem će se igrati susret u sjajnom je stanju.", kazao je Murray.

Engleski izbornik John Lloyd pozvao je u sastav i Jamiea Murraya, te Jamiea Bakera.

"Hrvatska ima kvalitetne igrače i očekuje nas neizvjestan meč. Međutim, uvijek sam tvrdio da kada su naši najbolji igrači zdravi i kada igramo kod kuće možemo pobijediti svaku momčad na svijetu.", poručio je Lloyd.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!