Košarka

Bruce Bowen "jaše" i dalje

Bojan Poturica • ponedjeljak, 08.10.2007.

Jedan od najboljih obrambenih igrača NBA lige, 36-godišnji Bruce Bowen, potpisao je novi dvogodišnji ugovor s aktualnim prvacima NBA lige San Antonio Spursima...

Četverostruki član najbolje obrambene petorke NBA lige, Bruce Bowen, potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa San Antonio Spursima. 36-godišnje krilo ima još jednu godinu na starom ugovoru, što znači da će u Spursima ostati još tri godine. Bowen će zarađivati četiri milijuna dolara godišnje.

Iako ima 36 godina, Bowen je u zavidnoj kondiciji, a to potvrđuje i podatak da je startao u posljednjih 436 utakmica Spursa što je najdulji aktivni niz u cijeloj ligi. "On je važan dio naše momčadi. Pravi je profesionalac koji je uvijek spreman i njegova radna etika je neponovljiva. Zaslužuje ovo. On je svaku noć najbolji obrambeni igrač na vanjskim pozicijama u ligi", izjavio je trener Spursa Gregg Popovich.

Ipak, Spursi su se tijekom prijelaznog roka osigurali od moguće ozljede Bowena te su doveli 30-godišnjeg Ime Udoku koji je odigrao odličnu sezonu u Portlandu te je također poznat po kvalitetnoj obrani.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!