Košarka

Kus: "Ovo je odličan osjećaj"

Bojan Poturica • utorak, 09.10.2007.

Nakon velike pobjede Unicaje nad Memphis Grizzliesima u sklopu NBA Europe Live turneje, ključan igrač pobjede španjolske momčadi Davor Kus nije krio oduševljenje...

Davor Kus je postigao 20 koševa za Unicaju te je bio prvi strijelac momčadi, a u posljednjoj četvrtini je bio ključ preokreta te je postigao 16 koševa u zadnjih 12 minuta.

"Osjećam se odlično nakon pobjede. Bilo je zabavno igrati protiv Memphisa. Malo smo se mučili s drukčijim pravilima. Linija za tricu je bila udaljenija negoli u uvjetima europskih utakmica i zato smo promašili neke otvorene šuteve, no moram pohvaliti svoju momčad jer smo se borili cijelu utakmicu. Gubili smo i svaki put bi se vratili u igru."

"Zaslužili smo pobjedu zbog ove divne publike koja nas je natjerala da damo više od 100%. Za mene je ovo poseban osjećaj. Memphis je bio veliki favorit prije utakmice, ali smo na kraju pobijedili. Ovo je još jedan dokaz da su Euroliga i NBA svaki dan sve bliže i da se razlike smanjuju. NBA je još uvijek najbolji, ali mi u Europi naporno treniramo svaki dan kako bismo napredovali", komentirao je 29-godišnji Riječanin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!