Rukomet

Červar zadovoljan

Ivan Ambroš • petak, 30.05.2008.

Nakon utakmice s Japanom, Vlado Šola i Petar Metličić su za HRT komentirali utakmicu, atmosferu i fenomenalnu publiku u Višnjiku.

Sukomentator HRT-a Vlado Šola primijetio je da "inače nikad zadovoljni Lino koji kao veliki perfekcionist uvijek traži maksimalni angažman do posljednje minute, već sredinom drugog poluvremena bio zadovoljan i opušten."

Petar Metličić je nakon utakmice izjavio: "Mislim da smo odigrali u ovom trenutku najbolje što možemo. Dosta ozbiljno od početka, onako kako smo priželjkivali i kako smo htjeli, mislim da smo zadovoljili ovu fantastičnu publiku."

Lino Červar je nakon odlaska u svlačionice vratio svoju ekipu da još jednom pozdravi sjajnu zadarsku publiku, a Metličić je dodao kako je to publika zaslužila i da će im biti velika pomoć u pohodu na Olimpijske igre.

Dalje je nastavio: "Meni je teško pao Japan, jer se polako vraćam poslije ozljede. Ali imamo mladu ekipu koja može trčati, mladi momci su odigrali fantastično i to je ono čemu težimo. Možemo biti zadovoljni cijelom ekipom, posebno mlađim igračima."

I on je primijetio zadovoljstvo i opuštenost izbornika: "Lino je bio miran tijekom cijele utakmice, nije govorio previše, što znači da je bio zadovoljan."

Za kraj je analizirao utakmicu: "Mislim da smo dosta dobro trčali kontre i polukontre, iako je teško suditi o tome protiv Japana. Možda je obrana mogla biti bolja, jer nije bila savršena. Napad je bio pokretljiv, jedino je realizacija štekala u momentima."

Što se novih reprezentativaca tiče: Loserta, Anušića i Šprema, Metličić kaže da su oni "i prije bili dio nas, tako da tu nema ničeg novog."

O sljedećem protivniku, Rusiji kaže: "Imali smo dosta okršaja s Rusima, bilo je i poraza i pobjeda, neće biti lako ali pred zadarskom publikom uvjeren sam u uspjeh. Sutra ćemo u biti vidjeti gdje smo i što smo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!