Nogomet

Nacional ispustio pobjedu

Zoran Zdelar • srijeda, 10.09.2008.
Nacional ispustio pobjedu
Foto: Davor Sajko

U drugoj utakmici MNK Nacional nije stigao do nove pobjede unatoč tome što je imao vodstvo od 4:1...

U drugoj utakmici kvalifikacijskog turnira za Uefa Futsal Cup Nacional nije uspio stići do nove pobjede, unatoč tome što su u drugom dijelu vodili s čak 4:1. Na kraju su morali podijeliti bodove s igračima Šahtara.

Nacional je tijekom prvog dijela utakmice dominirao, ali nisu odveć lako stizali do izglednijih prilika. Jednu su ipak stvorili u 7. minuti, a Tihomir Novak uspio je dovesti Nacional u vodstvo. Dominaciju do poluvremena nisu uspjeli iskoristiti kako bi povećali vodstvo, a u 21. minut Šahtar izjednačuje pogotkom Serhiya Tkachenka.

Dvojbena odluka sudaca zahvaljujući kojoj je Šahtar izjednačio kao da je razljutila igrače Nacionala te su u deset minuta tri puta pronašli put do mreže. Nacional se vraća u vodstvo već u 22. minuti preko Matije Capara, a na 3:1 povisuje Danijel Novak u 26. minuti nakon kontre. Tri minute kasnije zabija i Robert Grdović, no nakon toga slijedi pad hrvatskog predstavnika. Šahtar je u samo dvije minute uspio izjednačiti i tako onemogućiti Nacionalu novu pobjedu.

Nacional iduću utakmicu igra u petak protiv Blok Beverwijka, koji je večeras slavio protiv Berettyoujfalua rezultatom 2:1.

Nacional – Šahtar 4:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!