Nogomet

Jurčić: "Morales je bio fantastičan"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • srijeda, 18.03.2009.
Jurčić: "Morales je bio fantastičan"
Foto: Davor Sajko

Krunoslav Jurčić nije bio prezadovoljan nastupom svoje momčadi nakon pobjede protiv Zagreba kojom je Dinamo potvrdio prolazak u finale Hrvatskog kupa...

Ipak, još manje zadovoljan od Jurčića bio je gostujući trener Luka Pavlović: "Ne mogu se oteti dojmu da je rezultat malo previsok u odnosu na ono što smo vidjeli na terenu. Mi smo mlada i neiskusna ekipa, a Dinamo je dobar. Mi smo zadnjih pola sata igrali s doslovno pet juniora. Tri gola smo dobili praktički iz mrtvog kuta, tako smo primali i u Zadru. Jednostavno, treba nam malo sreće, da se podigne ova mladost, da dobijemo iskustvo."

Dinamov trener zabilježio je pobjedu i u svojoj trećoj utakmici, a nakon čestitke igračima na prolasku u finale Kupa progovorio je i o onome što nije štimalo: "Dobili smo ono što smo tražili - neke smo odmorili, nekima smo dali šansu. Jako je bitno da smo zadržali kontinuitet pobjeda, rano smo poveli i nakon toga se utakmica pretvorila u hakl, što ja ne volim, ali teško je igrati sa spoznajom da imate 2:0 iz prve utakmice i ranih 2:0 u ovoj."

Ilija Sivonjić nije bio u kadru momčadi jer se ujutro onesvijetio, no Jurčić tvrdi da nema razloga za zabrinutost: "S njim je sve u redu, ništa zabrinjavajuće, bio je na svim pregledima i očekujemo ga normalno na treninzima."

Jurčić je kao primjer "nekontroliranog pristupa" istaknuo situaciju kada je Butina tri puta zaredom spašavao situaciju pred golom, ali je našao i pozitivne primjere u ovoj utakmici: "Morales je odigrao izvanrednu utakmicu, vrlo sam zadovoljan njegovim nastupom, odigrao je jako dobro. Neću ulaziti u ocjene svih pojedinaca, ali evo Morales je bio odličan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!