Zimski sportovi

"Mi pogriješimo, oni zabiju"

Borna Rupnik • srijeda, 18.11.2009.
"Mi pogriješimo, oni zabiju"
Foto: Davor Sajko

Brad Smyth i Robert Kristan slažu se u ocjeni da Medveščaku za igrački napredak prvenstveno trebaju bolja realizacija i manji broj pogrešaka u obrani. Red Bull je u Domu sportova iskoristio oba ta nedostatka i odnio pobjedu 3:1...

Brad Smyth jedini se u utorak upisao u strijelce, no njegov pogodak nije bio dovoljan. Gosti iz Salzburga zabili su tri i uskratili Medveščaku vrijedne bodove u borbi za doigravanje.

"Zapravo smo igrali prilično dobro, ali primili smo tri gola i izgubili. Nema se tu puno za dodati. Porazi nam teško padaju, premda smo se stvarno trudili. Teško zabijamo, no radimo na tome i nadam se da ćemo već protiv Vienna Capitalsa biti učinkovitiji", rekao je Kanađanin.

"Okrenut će se i naša sreća, ona dolazi u ciklusima", dodao je Smyth, prokomentiravši i sudački kriterij, koji je ostavio nekoliko upitnika.

"Istina, neke su odluke protiv nas bile vrlo stroge. Međutim, i to se događa. Najvažnije je da budemo malo pametniji kad imamo pak u posjedu i sve će biti u redu", zaključio je Smyth.

Vratar Robert Kristan opet je imao pune ruke posla. zaustavio je brojne pokušaje Red Bulla, ali je tri puta morao potpisati kapitulaciju. "To je tako, mi pogriješimo, oni zabiju gol. Ne smijemo si to više priuštiti, bez obzira što će svaka momčad uvijek ponekad pobijediti, a ponekad izgubiti", rekao je slovenski čuvar mreže.

"Moramo uigrati kombinacije u brojčano ravnopravnoj igri. Utakmica protiv Bečana mora biti nova priča. Odmorit ćemo se i dati sve od sebe", završio je sjajni Robert Kristan, koji je zaslužio i skandiranje zagrebačke publike.

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.11.2009. u 19:22
    Ima još dovoljno utakmica za sve, idemo u doigravanje :)
    Obrisan korisnik