Zimski sportovi

"Skoro podivljali od oduševljenja"

Borna Rupnik • subota, 30.01.2010.
"Skoro podivljali od oduševljenja"
Foto: Davor Sajko

Marku Lovrenčiću utakmica na Šalati imala je još veće značenje nego njegovim suigračima, a Joel Prpic na navijačke je pozdrave uzvratio komplimentima...

"Ovo mi je prvi put da igram utakmicu na otvorenom u 14 godina profesionalne karijere. Publika je skoro podivljala od oduševljenja, a to mi je bio uistinu poseban doživljaj", ispričao je ljubimac zagrebačkih navijača, lički div Joel Prpic.

Bilo bi bolje da je susret završen pobjedom Medveščaka, slaže se, ali i ovako je zadovoljan: "Bez obzira na to što smo izgubili svjesni smo da smo odigrali jedan specifičan dvoboj. Nije nam drago zbog poraza, ali svi smo uživali u atmosferi koju su stvorili naši navijači. Bilo je zabavno".

Marko Lovrenčić možda i nije jedna od prvih zvijezda ove momčadi, no poslije spektakla na Šalati upravo je on bio jedan od pozvanijih za komentare.

"Danas smo dali sve od sebe i uzeli barem taj jedan bod. O doigravanju zasad ne razmišljamo, ali jednom kada dođe - sve je moguće. Igra se na četiri dobivene utakmice i sigurno će biti napeto", smatra domaći dečko u sastavu Medveščaka.

Njemu je igranje na Šalati bilo itekako zanimljivo: "Bio je to novi doživljaj za sve nas. Imali smo neka očekivanja kako će izgledati, ali neki su po prvi puta zaigrali na otvorenom. Pošto sam ja tu domaći igrač, ovo mi je mnogo značilo, ali znači nam i svaki osvojeni bod. Na taj smo način i došli do doigravanja".

Lovrenčić se naposljetku u vedrom tonu osvrnuo i na nekolicinu hrabrih navijača koji su dio utakmice na temperaturi ispod nule pratili - goli do pasa: "Ne znam baš bih li to i ja učinio. Dobro bih razmislio o tome".

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!